Livrare gratuita la comenzi peste 500 lei!

25+ ani de experienta in domeniu vopselelor.

Produse premium de la brand-uri de prestigiu.

Modalitati de Plata

Pentru a cumpara produsele de pe magazinul nostru, poti opta pentru una dintre modalitatile noastre de plata:

Plata cu Cardul de Debit

Procesarea platilor cu cardul de debit este asigurata si securizata de catre Shopify prin serviciul Shopify Payments. Cardurile acceptate sunt VISA si Mastercard.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in RON, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Cum poti plati online prin cardul de debit

In pagina de finalizare comanda (checkout) la sectiunea "Plata" va aparea pre-selectata ca prima varianta "Cu Cardul" care este pre-selectata. Adaugati datele de pe card, iar dupa verificarea tuturor informatiilor personale apasati pe "PLATESTE ACUM".

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata si pe e-mail, pe adresa contului creat in platforma colormagic.ro sau pe adresa de e-mail introdusa in pagina de finalizare. comanda (Checkout). In cazul in care plata nu a fost autorizata, vei putea sa incerci din nou imediat dupa afisarea mesajului de plata esuata.

Plata prin transfer bancar

Prin aceasta modalitate de plata puteti face tranzactii de la orice banca, pe baza facturii emise in momentul comenzii. Plata se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Marfa va fi eliberata doar in momentul in care se face confirmarea platii, prin ordinul de plata.

Confirmarea de plata se va trimite la adresa: contact@colormagic.ro

COLOR MAGIC 2000 SRL
Cod Fiscal: RO11464324
J40/311/1999
Adresa: STR. MOHORULUI, NR. 8, SECTOR 6, :BUCURESTI
ROMANIA
Cod IBAN: RO37 RNCB 0077 0502 3068 0001
Banca: BCR SECTOR 6

Ai alte intrebari?