Livrare gratuita la comenzi peste 500 lei!

25+ ani de experienta in domeniu vopselelor.

Produse premium de la brand-uri de prestigiu.

Culori personalizate

Libertatea de a fii creativ!

Iti oferim o gama extinsa de cartele de culori de la producatori renumiti, permitand identificarea precisa a tonului dorit conform indicativului din catalogul cromatic.

Expertiza echipei noastre ne permite sa recream exact nuanta aleasa de dumneavoastra, utilizand un proces specializat de combinare a vopselelor cu pigmenti.

De ce Color Magic?

  • Peste 10.000 de culori

    Iti punem la dispozitie multiple paletare de culori, care in total ajung la peste 10.000 de nuante din care poti alege pentru a aduce la viata urmatorul tau proiect.

  • Produse premium

    Pentru a oferi cele mai bune solutii, toate produsele comercializate de noi sunt de la brand-uri de prestigiu in domeniu vopselelor, precum: Sikkens, Dulux, Levis și Trimetal.

  • Experti in domeniu vopselelor

    Cu o experienta de peste 25 de ani, echipa noastra este formata din specialisti in domeniul vopselelor care ofera solutii tehnice si estetice de inalta calitate pentru proiecte industriale.

Alege culoare potrivita!

Echipa noastra este pregatita sa te ajute in alegerea culorii perfecte:

1. Adauga produsul dorit in cos.
2. Alege varianta de configurare dorita.
3. Plaseaza comanda cu toate produsele de care ai nevoie.
4. Un expert Color Magic te va contacta si te va consulta in alegerea culorii ideale pentru proiectul tau.
5. Iti vom pregati culoarea dorita folosind echipamente performante.
6. Iti vom livra produsele astfel incat sa te bucuri de ele cat mai repede.

Magazinul Color Magic

Poti testa si descoperi toate paletarele noastre de culori disponibile si poti discuta direct cu echipa noastra la magazinul Color Magic de pe Calea Grivitei, nr. 206bis, sector 1, Bucuresti, unde poti vedea si testa toate produsele.

Colaboreaza cu noi!

Trimite-ne un mesaj despre proiectul tau si vom reveni catre tine!

Ce spun clientii nostri:

Doamna de la ghiseu a fost foarte draguta si de mare ajutor. M-a ajutat sa aleg cea mai buna oferta si cu instructiuni de utilizare ale vopselei si uneltelor.

Deedee Q.

Google Review

Multumesc echipei Color Magic pentru rabdarea cu care mi-au povestit despre multiplele optiuni de vopsea lavabila pentru casa noastra.

Alex Calcan

Google Review

Atunci cand dai un ban dar face! Recomand cu caldura. Putere foarte buna de acoperire, consum redus. Am folosit Dulux Diamond Matt ca baza de culoare.

Cristi Popa

Google Review

Parteneri

Culoarea anului

Culoarea anului Dulux Trade 2024, este un roz floare bland care este optimist si modern. Inspirat prin moliciunea penelor si nori de seara, poate aduce a senzatie de stabilitate, calm si prietenie fata de traiul nostru si spatii de lucru.